Descriere

Book Foto

    Cu totii stim ca frumusetea interioara este valoarea cea mai importanta, reala si de necontestat. In timp, lucrurile de suprafata se estompeaza, se usuca, si cad. Impreuna putem conserva acest exterior valoros, tanar si perfect, pentru perioada cand vei avea parte numai de frumusetea interioara.
    
Trupul femeii e arta. Arta e placere. Placerea e infinita. Trupul femeii este arta infinitei placeri.

    Rotunjimile suave, usor melodice, ale trupului feminin pot compune cu usurinta un cadru plin de senzualitate si mister.
    Mangaierea subtila a luminii pe o buza umezita de curiozitate si placere, poate contura esenta unei personalitati puternice, poate inca nedescoperite.
    Naturalul atins de matasea pielii este o explozie de seductie, naivitate si dorinta. Conturul unei maini parfumate de domnisoara abunda de gingasie si blajinitate, in timp ce umbra genelor pe obrazul bland denota putere si siguranta.
    Daca tu, ca si fata, consideri ca frumusetea ta unica merita pastrata, eu, Silviu Pal, ma ofer sa ti-o transform intr-o amintire placuta, intr-o compozitie minunata, care va emana tot ceea ce tu insemni. Sau daca simti nevoia sa-ti demonstrezi cata incredere ai in tine, sa descoperi senzualitatea si feminitatea care clocoteste in tine, aceasta este una dintre metodele care te vor ajuta sa te descoperi.

    Te astept sa fii modelul meu! Ma gasesti aici.